H-mont d.o.o., gradnje in industrijska montaža.
   
 
 
 
 • Poslanstvo
 • O nas
 • Vizija
  naši zaposleni
 • Kje smo
  
  

   
  
 
 
Naši zaposleni
 
 
Podjetje H–mont d. o. o. sestavlja ekipa odličnih in zelo izkušenih zaposlenih, ki že vrsto let opravljajo dela tako na domačem kot tudi na številnih tujih trgih.
 
V podjetju je zaposlenih v povprečju 50 delavcev različnih profilov in kvalifikacij. Največ je varilcev, ključavničarjev, cevarjev in elektroinštalaterjev. Vsi varilci so A testirani in preizkušeni iz strani varilnega inženirja v skladu s standardi varjenja in usposobljeni za naslednje postopke varjenja: TIG, MIG/MAG in elektroobločno varjenje.
 
V si zaposleni so državljani Evropske Unije. Za podjetje je slednje bistvenega pomena zlasti v primeru poslovanju s tujino, saj tako odpadejo dolgotrajne administrativne neprijetnosti s tamkajšnjimi oblastmi pri pridobivanju delovnih in bivalnih dovoljenj.
 
V podjetju H-mont d. o. o. se zavedamo, da je znanje temeljno gibalo našega časa ter osnova za uspešnost in varnost vsakega človeka. Zaradi slednjega zaposlenim omogočamo dodatno izobraževanje in usposabljanje ob delu.
 
Ker se zavedamo, da so zadovoljni in lojalni zaposleni naši najpomembnejši deležniki, brez katerih je zelo težko ali pa celo nemogoče imeti zadovoljne stranke, ustvarjamo prijetno delovno okolje in sproščeno vzdušje, kjer se lahko vsakdo izkaže.
 
Strokovno usposobljeni, izkušeni, lojalni in visoko motiviranih zaposlenih so naša garancija za tehnično, terminsko in organizacijsko dovršenost naših projektov.
 
  
 
 
 

 

 

 

H-mont d.o.o.
Celjska cesta 07
3250 Rogaška Slatina
Slovenija

Tel. 00386-(0)-819 11 22
Fax. 00386-(0)-819 11 23
 
E -mail: komerciala@h-mont.si
 

 

 
• Domov
• Kontakt
 
 
 
DIGOR web design
www.H-mont.si , vse pravice pridržane 2011©